Beveiliging

 

Hoge, veelvoudige, veilig en betrouwbare WiFi dataverbindingen, de LigoWave-oplossingen zijn de ideale keuze voor dataverbindingen met de juiste performance

Uitdagingen

Een afbeelding van een icoon op Ligowave.nl waarop een server staat die aangeeft dat hoge capaciteit via een draadloze WiFi dataverbinding mogelijk is.

Hoge Capaciteit

Een afbeelding van een icoon op Ligowave.nl waarop twee pijlen staan die aangeven dat verkeersmanagement via een draadloze WiFi dataverbinding geregeld kan worden.

Betrouwbaar draadloze verbindingen

Een afbeelding van een icoon op Ligowave.nl waarop een autosnelweg staat die aangeeft dat verkeersmanagement via een draadloze WiFi dataverbinding geregeld kan worden.

Extreme Buitenomgevingen

Oplossingen

Professioneel Hardware Ontwerp

 

Draadloze oplossingen voor industriële doeleinden.
IP-6x Standaard behuizingen en geïntegreerde overspanningsbeveiliging zijn standaard bij LigoWave.

Afbeelding van een screenshot op Ligowave.nl waarop een blauw en een groen rondje staan met data streepjes en die symboliseren de W-Jet en iPoll protocollen die ervoor zorgen dat de prestaties van de PtP en PtMP oplossingen van Ligowave maximaal zijn en mede door de betrouwbaarheid en solide prestaties van deze protocollen is er gegarandeerd succes voor stabiele WiFi verbindingen.

Professionele software functionaliteit

 

W-Jet en iPoll maken het mogelijk om de prestaties van de PTP- en PTMP-prodcuten van LigoWave te maximaliseren, zelfs in een RF-intensieve omgeving, wat zorgt voor een hogere bandbreedte, een hoger pakket per seconde, een lage en stabiele latentie zonder afstandsbeperking. Automatische kanaalselectie en automatische zendvermogens reguleringsmechanismen maken het mogelijk om ruisende kanalen te vermijden en het RF-uitvoervermogen te optimaliseren om de prestaties te maximaliseren en ongewenste ruis afkomstig van de radio’s te minimaliseren.

Geavanceerde QoS

 

Met Quality of Service (of QoS)  is het mogelijk om prioriteit te geven aan realtime spraak- en videogegevens en kan de triple-play-services effectiever aan de eindgebruikers geleverd worden. Indrukwekkende prestatieresultaten worden bereikt wanneer QoS wordt gecombineerd met het hoge pakket per seconde (PPS) op LigoWave-producten.

Afbeelding van een screenshot op Ligowave.nl waarop staat uitgelegd dat de Quality of Service (QOS) het mogelijk maakt om prioriteit te geven aan realtime spraak- en videogegevens en is triple-play-services effectiever aan de eindgebruikers te leveren bij de Poin to Point en Point to Multi Point verbindingen.

Belangrijkste toepassingen

Een afbeelding van een icoon op Ligowave.nl waarop een bewakingscamera staat die aangeeft dat camerabewaking via een draadloos netwerk in de bebouwde kom en in het buitengebied te realiseren is.

Camera bewaking

Een afbeelding van een icoon op Ligowave.nl waarop een stoplicht staat die aangeeft dat het mogelijk is om draadloze videocamerabewaking bij verkeerslichten te hebben.

Controle van verkeerslichten

Een afbeelding van een icoon op Ligowave.nl waarop twee auto's staan die aangeeft dat draadloze videocamerabewaking op autosnelwegen mogelijk is zodat files eerder worden gesignaleerd.

Snelweg veiligheid

Een afbeelding van een icoon op Ligowave.nl waarop een snelweg met verkeersborden staat die aangeeft dat de WiFi dataverbindingen van Ligowave ook bij extreme buitenomstandigheden veilig en betrouwbaar zijn voor zakelijke doeleinden.

Verkeersmanagement

Een afbeelding van een iccon op Ligowave.nl waarop een pijl staat die noodherstel uitbeeld, omdat een WiFi dataverbinding snel hersteld kan worden met een draadloze verbinding.

Noodherstel

Case Studies

Een afbeelding van screenshot van een case study op Ligowave.nl waarop de lepanto mijnomgeving te zien is waar voor de beveilging een draadloze verbinding is aangelegd.

Lepanto mining case study​

Verstrekking van draadloze connectiviteit voor een veilige videobewaking van de Lepanto-mijnsite

Een afbeelding van een screenshot op Ligowave.nl waarop een schotelantenne en 2 buiten beveilingscamera's staan die onderdeel uitmaken van een draadloos videobewakingsnetwerk op een camping in Hongarije.

Campground surveillance

Een verouderde VDSL-koppeling vervangen door een draadloze PTP-koppeling voor videobewaking op een camping

Een afbeelding van een screenshot op Ligowave.nl waarop een buiten bewakingscamera staat die is aangesloten op een draadloos videobewakingsnetwerk.

Video surveillance netwerk DRV case study​

Videobewakingsnetwerk in Hongarije

Een afbeelding van een screenshot op Ligowave.nl waar een bewakingscamera op staat die bevestigd is aan een draadloos videobewakingsnetwerk.

WiFi Netwerk in een video surveillance netwerk​​

Waarom zou je kiezen voor een draadloos videobewakingsnetwerk?

Een afbeelding van een test report op Ligowave.nl waarop access points op een wolkenkrabber te zien zijn die een onderdeel zijn van het video bewakingscameranetwerk voor het Chinese bureau voor milieubescherming om zo een unieke oplossing te bieden voor de verontreinigingsbewaking.

Video surveillance netwerk in China​

Het opzetten van een oplossing voor verontreinigingsbewaking voor het Chinese bureau voor milieubescherming

Een afbeelding van een screenshot op Ligowave.nl waarop Formule 1 auto staat die reed op een Formule 1 racecircuit in Hongarije waar de lokale politie een Ligowave Point to Point PRO verbinding gebruikte voor een WiFi netwerk.

LigoPTP PRO case studie in Hongarije

LigoPTP PRO gebruikt voor een WiFi netwerk bij een Hongaarse F1-race door de lokale politie

Meld je aan voor de nieuwsbrief van LigoWave!