Enterprise

 

EEN GROOT ASSORTIMENT AAN DRAADLOZE OPLOSSINGEN DIE INTERNET CONNECTIVITEIT BIEDT VOOR ELK SOORT BEDRIJF

Uitdagingen

Een afbeelding van een icoon op Ligowave.nl waarop twee tandwielen staan die symbool staan voor eenvoudige installatie en handige wizards zodat een snelle configuratie met duidelijke stappen ervoor zorgt dat de Access Points snel in gebruik kunnen worden genomen.

Eenvoudige Installatie & Wizards

Een afbeelding van een icoon op Ligowave.nl waarop een schild met een goedkeuringsvinkje staat die aangeeft dat de WiFi draadloze netwerken van LigoWave betrouwbare beveiligingsmechanismen hebben en daardoor goed te gebruiken zijn voor zakelijkelijk doeleinden.

Vraag naar verbeterde beveiliging

Afbeelding van een icoon op Ligowave.nl waarop een beeldscherm staat met een telefoon en een muisknop die de uitdaging aangeven dat Triple-play-services een hoge doorvoer vereisen en een must zijn voor serviceproviders om te groeien.

Verschillende soorten datastromen

Een afbeelding van een icoon op Ligowave.nl waarop twee pijlen staan die aangeven dat lange afstanden en hogere snelheden voor een draadloze oplossing die internet connectiviteit geeft zeker mogelijk is voor elk soort bedrijf.

Lange afstanden en hogere snelheden

De oplossingen:

Een afbeelding van een screenshot op Ligowave.nl waarop een tablet en een smartphone te zien zijn met grafieken uit het LigoWave besturingssysteem, want de snelle en responsive HTML-5 gebruikersinterface maakt toegang mogelijk tot draadloze Access Points.

Krachtig Besturingssysteem

 

Het besturingssysteem van LigoWave-apparaten is eenvoudig en intuïtief. Elke productgroep heeft specifiek gekozen functionaliteit die nodig is voor een bepaalde toepassing. De snelle en responsieve HTML 5-gebruikersinterface maakt toegang mogelijk tot draadloze Access Points, niet alleen met een laptop of een gewone pc, maar ook met smartphones en tablets. Een geïntegreerde installatie wizard zorgt ervoor dat alle belangrijke parameters worden geselecteerd voor de Access Points om verbinding te maken in het netwerk.

Afbeelding van een screenshot op Ligowave.nl waarop een blauw en een groen rondje staan met data streepjes en die symboliseren de W-Jet en iPoll protocollen die ervoor zorgen dat de prestaties van de PtP en PtMP oplossingen van Ligowave maximaal zijn en mede door de betrouwbaarheid en solide prestaties van deze protocollen is er gegarandeerd succes voor stabiele WiFi verbindingen.

Eigen protocollen

 

W-Jet en iPoll maken het mogelijk om de prestaties van de PTP- en PTMP-oplossingen van LigoWave te maximaliseren, zelfs in een RF-intensieve omgeving.  Deze protocollen zorgen voor een hogere bandbreedte, een hoger pakket per seconde (PPS), een lage en stabiele vertraging zonder afstandsbeperking. Automatische kanaalselectie en automatische zendvermogens reguleringsmechanismen maken het mogelijk om ruisende kanalen te vermijden en het RF-uitvoervermogen te optimaliseren om de prestaties te maximaliseren en ongewenste ruis afkomstig van de radio’s te minimaliseren.

Geavanceerde QoS

 

Met Quality of Service (of QoS)  is het mogelijk om prioriteit te geven aan realtime spraak- en videogegevens en kan de triple-play-services effectiever aan de eindgebruikers geleverd worden. Indrukwekkende prestatieresultaten worden bereikt wanneer QoS wordt gecombineerd met het hoge pakket per seconde (PPS) op LigoWave-producten.

Afbeelding van een screenshot op Ligowave.nl waarop staat uitgelegd dat de Quality of Service (QOS) het mogelijk maakt om prioriteit te geven aan realtime spraak- en videogegevens en is triple-play-services effectiever aan de eindgebruikers te leveren bij de Poin to Point en Point to Multi Point verbindingen.
Een afbeelding van een screenshot op Ligowave.nl waarop een lijn staat met twee pijlen en plus 50 km aanduidt. Wat betekent dat er grote snelheden over lange afstanden bereikt kunnen worden met een hoog uitgangsvermogen in combinatie met antennes met hoge versterking om zo opmerkelijke resultaten te bereiken met draadloze verbindingen.

Hoge capaciteitverbindingen

 

Grote snelheden over lange afstanden kunnen bereikt worden met een hoog uitgangsvermogen in combinatie met antennes met hoge versterking. Het is dan mogelijk om een WiFi verbinding te leveren honderden megabits of meer bij een afstand van 50+ KM (30+ mijl). Meerdere LigoWave producten zijn uitgerust met N-connectoren die kunnen worden gebruikt met een verscheidenheid aan externe, high-gain antennes om opmerkelijke resultaten te bereiken.

Belangrijkste toepassingen

Een afbeelding van een icoon op Ligowave.nl waarop een zendsignaal te zien die aangeeft dat Ligowave snelle en gemakkelijke voordelige Point to Point en Point to Multi Point verbindingen kan realiseren. Er is altijd een draadloze oplossing per afstand.

Binnen en buiten Wi – Fi

Een afbeelding van een icoon op Ligowave.nl waarop een mobiel staat met een zendstraal die aanduidt dat de Wifi netwerken van Ligowave Hotspot punten kunnen regelen.

Hotspot

Een afbeelding van een icoon op Ligowave.nl waarop een kantoorpand staat met een dataverwerkingspijltje die aangeeft dat een draadloze dataverbinding tussen verschillende filialen en kantoorpanden mogelijk is en bovendien ook veilig en betrouwbaar is

Externe kantoorconnectiviteit

Een afbeelding van een icoon op Ligowave.nl waarop een slotje staat met een gesloten datanetwerk om aan te geven dat de draadloze netwerkverbindingen van LigoWave betrouwbaar en veilig zijn.

Prive-netwerken

Een afbeelding van een icoon op Ligowave.nl waarop een bewakingscamera staat die aangeeft dat camerabewaking via een draadloos netwerk in de bebouwde kom en in het buitengebied te realiseren is.

Metro Ethernet-uitbreidingen

Afbeelding van een icoon op Ligowave.nl waarop een pijl staat die aangeeft dat er draadloze breedgang toegang is voor alle draadloze netwerken die zijn gemaakt met LigoWave Access Points.

Draadloze breedband toegang

Case Studies

Een afbeelding van een screenshot op Ligowave.nl waarop landbouwgrond en bijbehorende voertuigen te zien zijn in het gebied waar in Mexico een koppelingstest van 24 km draadloze Point to Point verbinding met succes werd uitgevoerd.

LigoPTP 5-N RapidFire Test Report

De koppelingstest van 24 km (14,9 mijl) in Mexico

Een afbeelding van een screenshot op Ligowave.nl waarop een typische Indiaas landschap te zien is waar een 14,9 km Ligowave Point to Point RapidFire 5-N-koppeling met externe 32 dBi schotelantennes een draadloze dataverbinding regelt.

LigoPTP RapidFire 5 – N Report​

14,9 km LigoPTP RapidFire 5-N-koppeling met externe 32 dBi schotelantennes.

Een afbeelding van een screenshot op Ligowave.nl waarop een buitenmuur staat met een schotelantenne voor een draadloos netwerk.

LigoPTP UNITY test in Hungary

Een WiFi verbinding van 25,3 kilometer met behulp van UNITY gekoppeld aan 90 cm (32 dBi) schotelantennes van Jirous.

Een afbeelding van een case study op Ligowave.nl waar op een Festival ICT 30 x Access Points gebruikt werden van Ligowave om de begane grond van het festival te voorzien van een goed dekkend WiFi netwerk.

Festival ICT case study

30x Infinity 2N dual-radio Access Points van LigoWave werden gebruikt om de begane grond van het Festival ICT – B2B-evenement te voor zien van een goed dekkend WiFi netwerk.

Een afbeelding van een test report op Ligowave.nl waarop access points op een wolkenkrabber te zien zijn die een onderdeel zijn van het video bewakingscameranetwerk voor het Chinese bureau voor milieubescherming om zo een unieke oplossing te bieden voor de verontreinigingsbewaking.

Video surveillance network in China​

Unieke oplossing voor verontreinigingsbewaking voor het Chinese bureau voor milieubescherming

Meld je aan voor de nieuwsbrief van LigoWave!