Industrial

 

Robuuste, LigoPTP-serie oplossingen zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van industriële toepassingen zoals olie en gas, mijnbouw, energie, scheepvaart en constructie.

Uitdagingen

Een afbeelding van een icoon op Ligowave.nl waarop een bliksemschicht met regen en hagel staat en daarmee aangeeft dat extreme klimatologische omstandigheden geen probleem vormen voor de draadloze datanetwerken van Ligowave.

Extreme klimatologische omstandigheden.

Een afbeelding van een icoon op Ligowave.nl waarop een zendmast staat die aangeeft dat de draadloze Point to Point verbindingen van LigoWave betrouwbaar zijn voor het verzenden van bedrijfskritische gegevens.

Betrouwbaar verzenden van bedrijfskritische gegevens

Een afbeelding van een icoon op Ligowave.nl waarop een schild met een goedkeuringsvinkje staat die aangeeft dat de WiFi draadloze netwerken van LigoWave betrouwbare beveiligingsmechanismen hebben en daardoor goed te gebruiken zijn voor zakelijkelijk doeleinden.

Betrouwbare beveiligingsmechanismen

Oplossingen

Professioneel hardware ontwerp

 

De hardware van LigoWave is ontworpen volgens specifieke normen die essentieel zijn voor industriële doeleinden toepassingen (ATEX en anderen).
IP-6x standaard behuizingen en professionele montage beugels maken LigoWave-oplossingen de juiste keuze voor industriële toepassingen.
De geïntegreerde overspanningsbeveiliging systemen zijn ontworpen om twee keer te voldoen aan de standaard van de IEC, de beste in haar om extreme spanningspieken en bliksem te overleven

Een afbeelding van icoon op Ligowave.nl waarop een slotje met datasignalen staat die aangeeft dat LigoWave Access Points ideaal zijn voor industriele netwerken omdat ze zijn voorzien van SSH voor veilig opdrachtregelbeheer en SNMP v3 voor veilige gegevensverzameling en -bewaking.

Betrouwbare beveiligingsmechanismen

 

Beveiliging is een belangrijk onderwerp voor bedrijfsnetwerken. Op hardware gebaseerde AES 128-codering, die compatibel is met een FIPS-197-standaard, maakt de bescherming van gevoelige gegevens mogelijk en is zelfs geschikt voor bank- of overheidsnetwerken. Verborgen SSID, HTTPS voor veilige gebruikersinterfacetoegang, SSH voor veilig opdrachtregelbeheer en SNMP v3 voor veilige gegevensverzameling en -bewaking maken LigoWave-Access Points ideaal voor industriële netwerken.

Geavanceerde QoS

 

Met Quality of Service (of QoS) is het mogelijk om prioriteit te geven aan realtime spraak- en videogegevens en is de triple-play-services effectiever aan de eindgebruikers te kunnen leveren. Indrukwekkende prestatieresultaten worden bereikt wanneer QoS wordt gecombineerd met het hoge pakket per seconde op LigoWave-producten.

Afbeelding van een screenshot op Ligowave.nl waarop staat uitgelegd dat de Quality of Service (QOS) het mogelijk maakt om prioriteit te geven aan realtime spraak- en videogegevens en is triple-play-services effectiever aan de eindgebruikers te leveren bij de Poin to Point en Point to Multi Point verbindingen.

Belangrijkste toepassingen

Een afbeelding van een icoon op Ligowave.nl waarop een bewakingscamera staat die aangeeft dat camerabewaking via een draadloos netwerk in de bebouwde kom en in het buitengebied te realiseren is.

Camera bewaking

Een afbeelding van een icoon op Ligowave.nl waarop een zendmast met daaronder watergolven te zien is die aangeeft dat draadloze verbindingen goed gebruikt kunnen worden voor een overwatercommunicatienetwerk.

Overwatercommunicatie

Een afbeelding van een icoon op Ligowave.nl waarop een olieboortoren staat die aangeeft dat Point to Point verbindingen goed gebruikt kunnen worden voor het communicatienetwerk op olievelden.

Olieveldcommunicatie

Een afbeelding van een icoon op Ligowave.nl waarop een tram of trein staat die aangeeft dat robuuste, Point to Point oplossingen zijn ontworpen door LigoWave om te voldoen aan de behoeften van de olie, gas, mijnbouw, energie, scheepvaart en constructie industrie.

M2M connectiviteit

Een afbeelding van een icoon op Ligowave.nl waarop een mijnwagonnetje staat die aangeeft dat een draadloze netwerkverbinding voor bij mijnen gerealiseerd kan worden.

Mijnen

Een afbeelding van een icoon op Ligowave.nl waarop een booreiland staat wat aangeeft dat een draadloze netwerkverbinding voor olieplatformen geregeld kan worden.

Offshore-diensten

Case Studies

Een afbeelding van screenshot van een case study op Ligowave.nl waarop de lepanto mijnomgeving te zien is waar voor de beveilging een draadloze verbinding is aangelegd.

Lepanto mining case study​

Verstrekking van draadloze connectiviteit voor de beveiliging van videobewaking van de Lepanto-mijnsite

Een afbeelding van test report op Ligowave.nl waarop te zien is dat een RapidFire verbinding van 2,25 km met een geintegreerde antenne gemonteerd is met een helling van 45 graden opgesteld tussen twee waterkrachtcentrales.

RapidFire 4 – 23 Test Report USA

De RapidFire-verbinding van 2, 25 km met geïntegreerde antennes gemonteerd in een helling van 45 ° opgesteld tussen twee twee waterkrachtcentrales.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van LigoWave!