Meer informatie

Meer informatie

Producten

 

5GHz CPE met een geïntegreerde 15dBi Antenne, 802.11n, voor PTP/PTMP Scenarios

LigoDLB 5-15n

ligoDLB snelheid

Highlights:

  • 5.150 – 5.850 GHz (FCC 5.150 – 5.250 en 5.725 – 5.850 GHz)
  • 80,000 PPS
  • Hoge uitgangsvermogen 29 dBm radio
  • Geïntegreerde 15 dBi paneel antenne
  • Krachtig Besturingssysteem
  • Smart polling data-overdrachtsprotocol (iPoll 3)
  • Weerbestendig(IP-65 rated) ontwerp
  • Gratis WNMS (WNMS – Wireless Network Management System)
  • Responsive HTML 5 gebaseerd GUI
  • Muur / paalbevestiging combinatie met beugel inbegrepen

MAXIMALE VERBINDINGSAFSTAND

PTP mode0%
PTMP mode0%

7 km (4.35 mi)

5 km (3.11 mi)

Screenshot van een afbeelding op Ligowave.nl waarop een LigoDLB 5-15n Access Point staat die gebruikt wordt voor PtP / PtMP verbindingen.

Kleine behuizing

De vorm van de behuizing is nu kleiner, lichter maar behoudt de IP-65-classificatie. Kleinere verpakkingen verlagen de vrachtkosten en maken ze minder voor de hand liggend. Het nieuwe ontwerp heeft geen metalen onderdelen, waardoor ze lichter en corrosiebestendig zijn.

Nieuw hardware platform

Krachtige nieuwe generatie CPU zorgt voor betere prestaties, levert hogere snelheden tot 170 Mbps en bijna 2 x hogere packets per seconde (80000). Smalle (5 en 10 MHz) kanaalondersteuning zorgt voor stabiele prestaties in lawaaierige omgevingen. Meer RAM verbetert de prestaties met meerdere gebruikers verbonden met een enkel basisstation en grotere flash slaat een 2e fail over firmware image op.

Een afbeelding op Ligowave.nl van een printplaat van een Access Point uit de DLB 2-90-16 PRO serie.
Een afbeelding die aangeeft dat alle LigoWave Access Points een geïntegreerde stoot- en ESD bescherming hebben die werken in moeilijke weersomstandigheden en onstabiele elektrische installaties mogelijk maakt.

Overspanningsbeveiliging

3 kV line to ground en 1 kV line-to-line bescherming maakt werken in moeilijke weersomstandigheden en onstabiele elektrische installaties mogelijk.

Een afbeelding op Ligowave.nl van grafieken van het LigoWave besturingssysteem die alle essentiële functies voor een snelle en stabiele Point to Multi Point verbinding heeft.

LIGOWAVE INFINITY OS

Het LigoWave besturingssysteem bevat alle essentiële functies voor een snelle en stabiele Point-To-MultiPoint-verbinding. De gebruikersinterface is snel, gebouwd met behulp van HTML 5-technologie met responsief ontwerp, dus gemakkelijk te gebruiken voor iedereen. Voor maximale connectiviteit zijn de functies van het LigoWave OS toegevoegd: IPv6-bridge , IPv6-router, SSDP- en het Bonjour-protocol De nieuwe generatie DLB-apparaten zijn achterwaarts compatibel met APC-series van Deliberant, zelfs wanneer het iPoll-protocol wordt gebruikt. Om dit te bereiken moet de nieuwe firmware image worden geïnstalleerd op alle APC-apparaten (v7.0 of later).

Een afbeelding van Ligowave.nl die het iPoll ™ PTMP-protocol (Point to Multi-Point) van LigoWave laat zien, welke een innovatieve oplossing is om transmissieverstopping en nauwe clusterinterferentie, gecreëerd in draadloze PTMP-installaties, compleet te elimineren.
Een afbeelding van Ligowave.nl die het iPoll ™ PTMP-protocol (Point to Multi-Point) van LigoWave laat zien welke een innovatieve oplossing is om transmissieverstopping en nauwe clusterinterferentie, gecreëerd in draadloze PTMP-installaties, compleet te elimineren.

iPoll 3 – Verbeterd prestatie protocol

Het iPoll ™ PTMP-protocol (Point to Multi-Point) van LigoWave is een innovatieve oplossing om transmissieverstopping en nauwe clusterinterferentie, gecreëerd in draadloze PTMP-installaties, te elimineren

Hotspot scenario ondersteuning

Vanaf Infinity firmware versie v7.52 is het mogelijk om op alle LigoDLB-serie de HotSpot functie te gebruiken. Na de firmware-upgrade worden DLB-apparaten geconverteerd naar Access Point voor Outdoor-hotspot-netwerken en verliezen ze de Point-To-Point of Point-To-MultiPoint-connectiviteit.

Een afbeelding van Ligowave.nl waarop een Duo Echo 5 Access Point staat met een plaatje van de Inifinity firmware software die het mogelijk maakt om op alle LigoDLB Access Points de HotSpot functie te gebruiken.
Een afbeelding van een screenshot op Ligowave.nl waarop gegevens staan uit de Infinity Controller software die gebruikt wordt als tool om Wi-Fi netwerken met LigoWave apparatuur te beheren en te configureren.

WNMS

WNMS is een gratis Enterprise Wireless Network Management System. Deze softwareoplossing vereenvoudigt een groot aantal beheer- en bewakingstaken voor de netwerkbeheerder.

Een afbeelding van een screenshot op Ligowave.nl waarop een landkaart met gegevens staat uit de LigoWave Link Calculator planning tool

LinkCalc

LigoWave’s link calculator is een onlineplanning tool waarmee is na te gaan welke snelheid verwacht kan worden bij een bepaalde afstand. De tool is te vinden via: www.ligowave.com/linkcalc

Downloads

Naam

Groote

Type

Documentatie

iPoll – PTMP. Technisch Document

5MB

DLB

Documentatie

LigoWave Product Overview

2MB

DLB

Documentatie

LigoDLB Gebruikershandleiding

2MB

DLB

Documentatie

iPoll 3 Technisch Document

10MB

DLB

Documentatie

Wireless & Video Surveillance Netwerk

4MB

DLB

Documentatie

LigoDLB 5-15n QIG

617KB

DLB

Documentatie

LigoDLB 5-15n Datablad

5MB

DLB

Documentatie

WiFi4EU Datablad

89KB

DLB

Meld je aan voor de nieuwsbrief van LigoWave!