Meer informatie

Meer informatie

Producten

 

5GHz CPE met een geïntegreerde 20dBi Antenne, 802.11n, voor PTP/PTMP Scenarios

LigoDLB 5-20n

ligoDLB snelheid

Highlights:

  • 5.150 – 5.850 GHz (FCC 5.150 – 5.250 and 5.725 – 5.850 GHz)
  • 80,000 PPS
  • Hoge uitgangsvermogen 29 dBm radio
  • Geïntegreerde 20 dBi paneel antenne
  • Krachtig Besturingssysteem
  • Smart polling data-overdrachtsprotocol (iPoll 3)
  • Weerbestendig(IP-65 rated) ontwerp
  • Gratis WNMS (WNMS – Wireless Network Management System)
  • Responsive HTML 5 based GUI
  • Muur / paalbevestiging combinatie met beugel inbegrepen
Screenshot van een afbeelding op Ligowave.nl waarop een voorkant van een LigoDLB Access Point staat die gebruikt wordt voor PtP / PtMP verbindingen.

Kleine behuizing

De vorm van de behuizing is nu kleiner, lichter maar behoudt de IP-66-classificatie. Kleinere verpakkingen verlagen de vrachtkosten en maken ze minder voor de hand liggend. Het nieuwe ontwerp heeft geen metalen onderdelen, waardoor ze lichter en corrosiebestendig zijn.

Een afbeelding op Ligowave.nl waarop een verstelbare montagebeugel voor Access Points uit de LigoDLB series staat die gebruikt worden voor PtP / PtMP verbindingen.

Innovative mounting bracket

De verstelbare montagebeugel is zeer eenvoudig te monteren en te installeren. Het bestaat uit twee eenvoudig te verbinden onderdelen die het mogelijk maken om het Access Point op en neer te kantelen bij installatie op een paal.

Screenshot van een afbeelding op Ligowave.nl waarop de voorkant van een doos te zien is van de LigoDLB series die gebruikt wordt voor PtP / PtMP verbindingen.

Tot 40% lagere verzendkosten

Een Access Point met een kleine vormfactor heeft als extra voordeel dat de verpakking ook kleiner zal zijn, waardoor tot 40% * van de verzendkosten kan worden bespaard in vergelijking met een eerder LigoDLB 5-20-modellen. Ook worden de oplossingen van de concurrentie in grote dozen verpakt en verstuurt.
*(berekend, met de meest populaire koeriers zoals DHL, UPS etc.

MAXIMALE VERBINDINGSAFSTAND

PTP mode0%
PTMP mode0%

15 km (9.32 mi)

10 km (6.21 mi)

Nieuw Hardware platform

Krachtige nieuwe generatie CPU zorgt voor betere prestaties, levert hogere snelheden tot 170 Mbps en bijna 2 x hogere packets per seconde (80000). Smalle (5 en 10 MHz) kanaalondersteuning zorgt voor stabiele prestaties in lawaaierige omgevingen. Meer RAM verbetert de prestaties met meerdere gebruikers verbonden met een enkel basisstation en grotere flash slaat een 2e fail over firmware image op.

Een afbeelding op Ligowave.nl van een printplaat van een Access Point uit de DLB 2-90-16 PRO serie.
Een afbeelding die aangeeft dat alle LigoWave Access Points een geïntegreerde stoot- en ESD bescherming hebben die werken in moeilijke weersomstandigheden en onstabiele elektrische installaties mogelijk maakt.

Geïntegreerde overspanningsbeveiliging

3 kV line to ground en 1 kV line-to-line bescherming maakt werken in moeilijke weersomstandigheden en onstabiele elektrische installaties mogelijk.

Een afbeelding op Ligowave.nl van grafieken van het LigoWave besturingssysteem die alle essentiële functies voor een snelle en stabiele Point to Multi Point verbinding heeft.

LIGOWAVE INFINITY OS

Het LigoWave besturingssysteem bevat alle essentiële functies voor een snelle en stabiele Point-To-MultiPoint-verbinding. De gebruikersinterface is snel, gebouwd met behulp van HTML 5-technologie met responsief ontwerp, dus gemakkelijk te gebruiken voor iedereen. Voor maximale connectiviteit zijn de functies van het LigoWave OS toegevoegd: IPv6-bridge , IPv6-router, SSDP- en het Bonjour-protocol De nieuwe generatie DLB-apparaten zijn achterwaarts compatibel met APC-series van Deliberant, zelfs wanneer het iPoll-protocol wordt gebruikt. Om dit te bereiken moet de nieuwe firmware image worden geïnstalleerd op alle APC-apparaten (v7.0 of later).

Een afbeelding van Ligowave.nl die het iPoll ™ PTMP-protocol (Point to Multi-Point) van LigoWave laat zien, welke een innovatieve oplossing is om transmissieverstopping en nauwe clusterinterferentie, gecreëerd in draadloze PTMP-installaties, compleet te elimineren.
Een afbeelding van Ligowave.nl die het iPoll ™ PTMP-protocol (Point to Multi-Point) van LigoWave laat zien welke een innovatieve oplossing is om transmissieverstopping en nauwe clusterinterferentie, gecreëerd in draadloze PTMP-installaties, compleet te elimineren.

iPoll 3 – Verbeterd prestatie protocol

Het iPoll ™ PTMP-protocol (Point to Multi-Point) van LigoWave is een innovatieve oplossing om transmissieverstopping en nauwe clusterinterferentie, gecreëerd in draadloze PTMP-installaties, te elimineren.

Hotspot scenario ondersteuning

Beginnend met v7.52 kan Infinity firmware image worden gebruikt op de LigoDLB-serie apparaten voor de buitenhotspot en andere gerelateerde applicaties. Na de firmware-upgrade worden DLB-apparaten geconverteerd naar toegangspunten voor outdoor-hotspot-netwerken en verliezen ze de functionaliteit van point-to-point of point-to-multipoint-connectiviteit.

Een afbeelding van Ligowave.nl waarop een Duo Echo 5 Access Point staat met een plaatje van de Inifinity firmware software die het mogelijk maakt om op alle LigoDLB Access Points de HotSpot functie te gebruiken.
Een afbeelding van een screenshot op Ligowave.nl waarop gegevens staan uit de Infinity Controller software die gebruikt wordt als tool om Wi-Fi netwerken met LigoWave apparatuur te beheren en te configureren.

WNMS

WNMS is een gratis Enterprise Wireless Network Management System. Deze softwareoplossing vereenvoudigt een groot aantal beheer- en bewakingstaken voor de netwerkbeheerder.

Een afbeelding van een screenshot op Ligowave.nl waarop een landkaart met gegevens staat uit de LigoWave Link Calculator planning tool

LinkCalc

LigoWave’s linkcalculator is een tool voor het plannen van koppelingen die online beschikbaar is op http://www.ligowave.com/linkcalc

Downloads

Naam

Groote

Type

Documentatie

LigoDLB Series QIG

1.37MB

DLB

Documentatie

LigoDLB 5-20n Datablad

6MB

DLB

Documentatie

iPoll – PTMP. Technisch Document

5MB

DLB

Documentatie

LigoWave Product Overzicht

112KB

DLB

Documentatie

LigoDLB Gebruikershandleiding

2.39MB

DLB

Documentatie

iPoll 3 Technisch Document

10MB

DLB

Documentatie

Wireless & Video Surveillance Netwerk

4MB

DLB

Documentatie

WiFi4EU Datablad

89KB

DLB

Meld je aan voor de nieuwsbrief van LigoWave!