Meer informatie

Meer informatie

Producten

 

Uiterst kosteneffectief basisstation met een geïntegreerde high-gain 90 ° sectorantenne

LigoDLB 5-90n

LigoDLB snelheid

Highlights:

 • 5.150 – 5.850 GHz (FCC 5.150 – 5.250 and 5.725 – 5.850 GHz)
 • 80,000 PPS
 • 170 Mbps capacity
 • Hoog uitgangsvermogen 29 dBm radio
 • Geintegreerde 18 dBi dual-gepolariseerde 90 graden sector antenne
 • Krachtig Besturingssysteem
 • iPoll 3 – eigen protocol voor gegevensoverdracht
 • Voldoet aan IP-66-certificering
 • Geïntegreerde overspanningsbeveiliging
 • Responsive HTML 5 gebaseerde GUI
 • Paalmontage

MAXIMALE VERBINDINGSAFSTAND

PTP mode

Niet toepasbaar

PTMP mode

0%

7 km (4.35 mi)

Blink uit met de DLB Series

Afbeelding van een icoon op Ligowave.nl waarop een zendmast staat met zendsignalen die symbool staat voor internet toegang waar je maar wilt, want met een draadloos netwerk kun je overal internet krijgen.

Internet Toegang

Een afbeelding van een icoon op Ligowave.nl waarop een bewakingscamera staat die via een draadloos netwerk werkt.

Camera bewaking

Een afbeelding van een icoon op ligowave.nl waarop twee bergtoppen staan die aangeven dat landelijke verbinding mogelijk is met een PtP of PtMP dataverbinding.

Landelijke Verbinding

 

Kleine vormfactor

LigoWave presenteert een nieuwe, kleinere vorm voor de behuizing van het basisstation, die lichter is maar toch weerbestendig is tegen IP66. Kleinere verpakkingen verlagen de vrachtkosten en maken ze minder voor de hand liggend. Het nieuwe ontwerp heeft geen metalen onderdelen, waardoor ze lichter en corrosiebestendig zijn.

Innovatieve montagebeugel

De verstelbare montagebeugel is zeer eenvoudig te monteren en te installeren. Het bestaat uit twee eenvoudig te verbinden onderdelen die het mogelijk maken het apparaat op en neer te kantelen bij installatie op een paal.

Paalmontage

Kantel het apparaat in een van de vier richtingen – omhoog, omlaag, links of rechts – met de DLB-paalmontage, zodat u verzekerd bent van een ideale precisiekanteling en optimale koppeling van de koppeling.

Nieuw hardware platform

Krachtige nieuwe generatie CPU zorgt voor betere prestaties, levert hogere snelheden tot 170 Mbps en bijna 2 x hogere packets per seconde (80000). Smalle (5 en 10 MHz) kanaalondersteuning zorgt voor stabiele prestaties in lawaaierige omgevingen. Meer RAM verbetert de prestaties met meerdere gebruikers verbonden met een enkel basisstation en grotere flash slaat een 2e fail over firmware image op.

Een afbeelding op Ligowave.nl van een printplaat van een Access Point uit de DLB 2-90-16 PRO serie.
Een afbeelding die aangeeft dat alle LigoWave Access Points een geïntegreerde stoot- en ESD bescherming hebben die werken in moeilijke weersomstandigheden en onstabiele elektrische installaties mogelijk maakt.

Geïntegreerde overspanningsbeveiliging

3 kV line to ground en 1 kV line-to-line bescherming maakt werken in moeilijke weersomstandigheden en onstabiele elektrische installaties mogelijk.

Een afbeelding op Ligowave.nl van grafieken van het LigoWave besturingssysteem die alle essentiële functies voor een snelle en stabiele Point to Multi Point verbinding heeft.

LIGOWAVE INFINITY OS

Het LigoWave besturingssysteem bevat alle essentiële functies voor een snelle en stabiele Point-To-MultiPoint-verbinding. De gebruikersinterface is snel, gebouwd met behulp van HTML 5-technologie met responsief ontwerp, dus gemakkelijk te gebruiken voor iedereen. Voor maximale connectiviteit zijn de functies van het LigoWave OS toegevoegd: IPv6-bridge , IPv6-router, SSDP- en het Bonjour-protocol De nieuwe generatie DLB-apparaten zijn achterwaarts compatibel met APC-series van Deliberant, zelfs wanneer het iPoll-protocol wordt gebruikt. Om dit te bereiken moet de nieuwe firmware image worden geïnstalleerd op alle APC-apparaten (v7.0 of later).

Een afbeelding van Ligowave.nl die het iPoll ™ PTMP-protocol (Point to Multi-Point) van LigoWave laat zien, welke een innovatieve oplossing is om transmissieverstopping en nauwe clusterinterferentie, gecreëerd in draadloze PTMP-installaties, compleet te elimineren.
Een afbeelding van Ligowave.nl die het iPoll ™ PTMP-protocol (Point to Multi-Point) van LigoWave laat zien welke een innovatieve oplossing is om transmissieverstopping en nauwe clusterinterferentie, gecreëerd in draadloze PTMP-installaties, compleet te elimineren.

iPoll 3 – Verbeterd prestatie protocol

Het iPoll ™ PTMP-protocol (Point to Multi-Point) van LigoWave is een innovatieve oplossing om transmissieverstopping en nauwe clusterinterferentie, gecreëerd in draadloze PTMP-installaties, te elimineren.

Hotspot scenario ondersteuning

Vanaf Infinity firmware versie v7.52 is het mogelijk om op alle LigoDLB-serie de HotSpot functie te gebruiken. Na de firmware-upgrade worden DLB-apparaten geconverteerd naar Access Point voor Outdoor-hotspot-netwerken en verliezen ze de Point-To-Point of Point-To-MultiPoint-connectiviteit.

Een afbeelding van Ligowave.nl waarop een Duo Echo 5 Access Point staat met een plaatje van de Inifinity firmware software die het mogelijk maakt om op alle LigoDLB Access Points de HotSpot functie te gebruiken.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van LigoWave!