Meer informatie

Meer informatie

Producten

 

5GHz draadloos Outdoor Device met 802.11n voor Afstands-PTP/PTMP Scenarios met ruige omgevingen

LigoDLB MACH 5

LigoDLB snelheid

Highlights:

  • 5.150 – 5.850 GHz (FCC 5.150 – 5.250 and 5.725 – 5.850 GHz)
  • 80,000 PPS
  • Hoge uitgangsvermogen 29 dBm radio
  • Geïntegreerde 23 dBi dual-gepolarizeerde directionele paneel antenne
  • Krachtig Besturingssysteem
  • Smart polling data-overdrachtsprotocol (iPoll 3)
  • Behuizing met IP-65-normering
  • Gratis WNMS(WNMS – Wireless Network Management System)
  • Muur of mast montagebeugel

MAXIMALE VERBINDINGSAFSTAND

PTP mode0%
PTMP mode0%

30 km (18.64 mi)

12 km (7.46 mi)

Nieuw hardware platform

Krachtige nieuwe generatie CPU zorgt voor betere prestaties, levert hogere snelheden tot 170 Mbps en bijna 2 x hogere packets per seconde (80000). Smalle (5 en 10 MHz) kanaalondersteuning zorgt voor stabiele prestaties in lawaaierige omgevingen. Meer RAM verbetert de prestaties met meerdere gebruikers verbonden met een enkel basisstation en grotere flash slaat een 2e fail over firmware image op.

Een afbeelding op Ligowave.nl van een printplaat van een Access Point uit de DLB 2-90-16 PRO serie.
Een afbeelding die aangeeft dat alle LigoWave Access Points een geïntegreerde stoot- en ESD bescherming hebben die werken in moeilijke weersomstandigheden en onstabiele elektrische installaties mogelijk maakt.

Geïntegreerde Overspanningsbeveiliging

3 kV line to ground en 1 kV line-to-line bescherming maakt werken in moeilijke weersomstandigheden en onstabiele elektrische installaties mogelijk.

Een afbeelding op Ligowave.nl van grafieken van het LigoWave besturingssysteem die alle essentiële functies voor een snelle en stabiele Point to Multi Point verbinding heeft.

LigoWave Infinity OS

Het LigoWave besturingssysteem bevat alle essentiële functies voor een snelle en stabiele Point-To-MultiPoint-verbinding. De gebruikersinterface is snel, gebouwd met behulp van HTML 5-technologie met responsief ontwerp, dus gemakkelijk te gebruiken voor iedereen. Voor maximale connectiviteit zijn de functies van het LigoWave OS toegevoegd: IPv6-bridge , IPv6-router, SSDP- en het Bonjour-protocol De nieuwe generatie DLB-apparaten zijn achterwaarts compatibel met APC-series van Deliberant, zelfs wanneer het iPoll-protocol wordt gebruikt. Om dit te bereiken moet de nieuwe firmware image worden geïnstalleerd op alle APC-apparaten (v7.0 of later).

Een afbeelding van Ligowave.nl die het iPoll ™ PTMP-protocol (Point to Multi-Point) van LigoWave laat zien, welke een innovatieve oplossing is om transmissieverstopping en nauwe clusterinterferentie, gecreëerd in draadloze PTMP-installaties, compleet te elimineren.
Een afbeelding van Ligowave.nl die het iPoll ™ PTMP-protocol (Point to Multi-Point) van LigoWave laat zien welke een innovatieve oplossing is om transmissieverstopping en nauwe clusterinterferentie, gecreëerd in draadloze PTMP-installaties, compleet te elimineren.

iPoll 3 – Verbeterd prestatie protocol

LigoWave’s iPoll™ PTMP (Point to Multi-Point) proprietary protocol is an innovative solution to eliminate transmission congestion and close cluster interference created in PTMP wireless installations.

Een afbeelding van een screenshot op Ligowave.nl waarop gegevens staan uit de Infinity Controller software die gebruikt wordt als tool om Wi-Fi netwerken met LigoWave apparatuur te beheren en te configureren.

WNMS

WNMS is een gratis Enterprise Wireless Network Management System. Deze softwareoplossing vereenvoudigt een groot aantal beheer- en bewakingstaken voor de netwerkbeheerder.

Een afbeelding van een screenshot op Ligowave.nl waarop een landkaart met gegevens staat uit de LigoWave Link Calculator planning tool

LinkCalc

LigoWave’s linkcalculator is een tool voor het plannen van koppelingen die online beschikbaar is op http://www.ligowave.com/linkcalc

Downloads

Naam

Groote

Type

Documentatie

LigoDLB Series QIG

1.37MB

DLB

Documentatie

LigoDLB 5-90 Datablad

480KB

DLB

Documentatie

iPoll – PTMP. Technisch Document

112KB

DLB

Documentatie

LigoWave Product Overzicht

1.9MB

DLB

Documentatie

LigoDLB Gebruikershandleiding

2.39MB

DLB

Documentatie

iPoll 3 Technisch Document

2.31MB

DLB

Documentatie

Wireless & een video surveillance netwerk

845KB

DLB

Documentatie

WiFi4EU Datablad

89KB

DLB

Meld je aan voor de nieuwsbrief van LigoWave!