Meer informatie

Meer informatie

Producten

 

2.4GHz BasisStation met 802.11n en een 16dBi 90° Sector Antenne voor PTP/PTMP Scenarios

LigoDLB Propeller 2

Highlights:

  • 2.402 – 2.492 GHz ondersteuning
  • 80,000 PPS
  • Hoge uitgangsvermogen 28 dBm radio
  • Geïntegreerd 11 dBi directionele paneel antenne
  • Krachtig besturingssysteem
  • Smart polling data-overdrachtsprotocol (iPoll 3)
  • Gratis WNMS (WNMS – Wireless Network Management System)
  • Responsive HTML 5 gebaseerd GUI
  • Paalmontage optie

MAXIMALE VERBINDINGSAFSTAND

PTMP mode0%
PTMP mode0%

3 km (1.86 mi)

1.5 km (0.93 mi)

Een afbeelding op Ligowave.nl waarop de voorkant van een LigoSLB Propeller 2/5 brochure te zien is.

Product brochure

LigoDLB Propeller 2 is een uniek Access Point en kan op 2 verschillende manieren worden gebruikt. Het heeft een uniek mechanisme om mechanische antenne parameter verschuivingen uit te voeren en de beste prestaties te bereiken in verschillende modus (AP of CPE). Download de brochure en ontdek de belangrijkste voordelen van het Propeller 2-model.

Nieuw Hardware platform

Krachtige nieuwe generatie CPU zorgt voor betere prestaties, levert hogere snelheden tot 170 Mbps en bijna 2 x hogere packets per seconde (80000). Smalle (5 en 10 MHz) kanaalondersteuning zorgt voor stabiele prestaties in lawaaierige omgevingen. Meer RAM verbetert de prestaties met meerdere gebruikers verbonden met een enkel basisstation en grotere flash slaat een 2e fail over firmware image op.

Een afbeelding op Ligowave.nl van een printplaat van een Access Point uit de DLB 2-90-16 PRO serie.
Een afbeelding die aangeeft dat alle LigoWave Access Points een geïntegreerde stoot- en ESD bescherming hebben die werken in moeilijke weersomstandigheden en onstabiele elektrische installaties mogelijk maakt.

Geïntegreerde overspanningsbeveiliging

3 kV line to ground en 1 kV line-to-line bescherming maakt werken in moeilijke weersomstandigheden en onstabiele elektrische installaties mogelijk.

Een afbeelding op Ligowave.nl van grafieken van het LigoWave besturingssysteem die alle essentiële functies voor een snelle en stabiele Point to Multi Point verbinding heeft.

LIGOWAVE INFINITY OS

Het nieuwe besturingssysteem bevat alle essentiële functies voor Point-To-Multipoint-netwerken. Gebruikersinterface is gebouwd met behulp van HTML 5-technologie met responsief ontwerp. Tot de nieuwe functies behoren ondersteuning voor IPv6-bridge en -router, SSDP- en Bonjour-ontdekkingsopties voor apparaten, flexibele traffic shaping en SSTP-client. Nieuwe generatie DLB-apparaten zijn achterwaarts compatibel met APC-series van Deliberant, zelfs wanneer het iPoll-protocol wordt gebruikt. Om dit te bereiken moet een nieuwe firmware image worden geïnstalleerd op alle APC-apparaten (v7.0 of later).

Een afbeelding van Ligowave.nl die het iPoll ™ PTMP-protocol (Point to Multi-Point) van LigoWave laat zien, welke een innovatieve oplossing is om transmissieverstopping en nauwe clusterinterferentie, gecreëerd in draadloze PTMP-installaties, compleet te elimineren.
Een afbeelding van Ligowave.nl die het iPoll ™ PTMP-protocol (Point to Multi-Point) van LigoWave laat zien welke een innovatieve oplossing is om transmissieverstopping en nauwe clusterinterferentie, gecreëerd in draadloze PTMP-installaties, compleet te elimineren.

iPoll 3 – Verbeterd prestatie protocol

Het iPoll ™ PTMP-protocol (Point to Multi-Point) van LigoWave is een innovatieve oplossing om transmissieverstopping en nauwe clusterinterferentie, gecreëerd in draadloze PTMP-installaties, te elimineren.

Hotspot scenario ondersteuning

Beginnend met v7.52 kan Infinity firmware image worden gebruikt op de LigoDLB-serie apparaten voor de buitenhotspot en andere gerelateerde applicaties. Na de firmware-upgrade worden DLB-apparaten geconverteerd naar toegangspunten voor outdoor-hotspot-netwerken en verliezen ze de functionaliteit van point-to-point of point-to-multipoint-connectiviteit.

Een afbeelding van Ligowave.nl waarop een Duo Echo 5 Access Point staat met een plaatje van de Inifinity firmware software die het mogelijk maakt om op alle LigoDLB Access Points de HotSpot functie te gebruiken.
Een afbeelding van een screenshot op Ligowave.nl waarop gegevens staan uit de Infinity Controller software die gebruikt wordt als tool om Wi-Fi netwerken met LigoWave apparatuur te beheren en te configureren.

WNMS

WNMS is een gratis Enterprise Wireless Network Management System. Deze softwareoplossing vereenvoudigt een groot aantal beheer- en bewakingstaken voor de netwerkbeheerder.

Een afbeelding van een screenshot op Ligowave.nl waarop een landkaart met gegevens staat uit de LigoWave Link Calculator planning tool

LinkCalc

LigoWave’s linkcalculator is een tool voor het plannen van koppelingen die online beschikbaar is op http://www.ligowave.com/linkcalc

Downloads

Naam

Groote

Type

Documentatie

LigoDLB Propeller 2 QIG

575KB

DLB

Documentatie

Propeller Brochure

4MB

DLB

Documentatie

LigoDLB Propeller 2 Datablad

7MB

DLB

Documentatie

iPoll – PTMP. Technisch Document

5MB

DLB

Documentatie

Ligowave Product Overzicht

2MB

DLB

Documentatie

LigoDLB Gebruikershandleiding

2.39MB

DLB

Documentatie

iPoll 3 technisch Document

845KB

DLB

Documentatie

WiFi4EU Datablad

89KB

DLB

Meld je aan voor de nieuwsbrief van LigoWave!